End user Terms & Conditions

Tilausehdot


Myyjä

Tässä verkkokaupassa myytävien tuotteiden ja palvelujen tarjoaja on Moskosel Adventures, (556775-1952) ja tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen sovelletaan näitä sopimusehtoja.

Palveluehdot

Sisäänkirjautuminen klo 13 eteenpäin ja uloskirjautuminen klo 12 mennessä.

Huoneen hintaan kuuluu ilmainen pysäköinti pihapiirissä. 

Huoneen hintaan kuuluu reittilupa moottorikelkkailuun lähialueilla

Moskosel Adventures ei vastaa majoittujan majoituskohteeseen tai yleisiin tiloihin jätetyistä tavaroista tai muusta irtaimesta omaisuudesta osaksikaan

Asiakkaan vastuu

Majoittujalla on velvollisuus huolehtia, että
– Majoituskohde ja yhteiset tilat säilyvät siisteinä ja viihtyisinä,
– jätteet viedään säännöllisesti jäteastiaan ja lajitellaan, mikäli majoituskohteessa ja sen kiinteistöllä on jätteenlajittelu,
– valot ja sähkölaitteet sammutetaan sekä kaikki vesihanat ja -liitännät suljetaan aina majoituskohteesta poistuttaessa ja majoittujan nukkuessa,
– ovet lukitaan ja ikkunat suljetaan aina majoituskohteesta poistuttaessa,
– yhteisien tilojen ja asuntojen ovet lukitaan ja ikkunat pidetään kiinni aina kun se on mahdollista,
– ovikoodit eivät milloinkaan joudu ulkopuolisten tietoon tai haltuun,
– majoituskohteessa ei tehdä muutostöitä.

Mikäli majoituskohteen tilat eivät ole majoitusajan päättyessä vastaavassa kunnossa kuin majoitusajan alkaessa eikä asiakas ole tehnyt sopimusta loppusiivouksesta, Moskosel Adventures perii asiakkaalta siivouksesta aiheutuneet kustannukset täysimääräisesti.

Asiakas on vastuussa tahallaan tai huolimattomuudellaan aiheuttamistaan vahingoista, jotka hän aiheuttaa myyjälle tai kolmansille osapuolille.

Peruuttaminen ja muuttaminen

Varauksen peruutus on mahdollinen 50% peruutuskuluilla koko varauksen arvosta viimeistään 30 vuorokautta ennen saapumispäivää. Peruutuskulut myöhemmin tehtyihin peruutuksiin sekä saapumatta jätettyihin varauksiin on 100% varauksen arvosta.


Ota yhteyttä [email protected]

Ylivoimainen este

Moskosel Adventures ei ole vastuussa tilauksen tai varauksen peruuntumisesta tai muusta sellaisesta vahingosta, joka on aiheutunut Moskosel Adventures:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota myyjä ei kohtuudella ole voinut ottaa huomioon kaupantekohetkellä ja jonka seurauksia Moskosel Adventures ei myöskään kohtuudella olisi voinut välttää eikä voittaa.

Huomautukset ja valitukset

Mahdolliset huomautukset on aina tehtävä mahdollisimman nopeasti sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Liitä mukaan puhelinnumerosi.

Moskosel Adventures pyrkii käsittelemään huomautukset mahdollisimman nopeasti.

Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet erimielisyydet ensisijassa keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan myyjän kotipaikan käräjäoikeudessa. Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

Tämä verkkokauppa on toteutettu Joiku Booking -verkkokauppa-alustalla. Joiku Booking (Comgate Oy, 2663001-9) ei tarjoa, omista, tai kontrolloi mitään palveluita tai tuotteita kuten yöpymispaikkoja, aktiviteetteja tai kuljetuspalveluita, joihin sinulla on pääsy tämän sivuston kautta.

Tämän verkkokaupan omistaja Moskosel Adventures omistaa, kontrolloi tai tarjoaa palveluita tai tuotteita joko suoraan tai toimien agenttina. Myyjä on vastuussa myymästään palvelusta tai tuotteesta. Myyjän ehdot ovat voimassa varauksesi osalta, joten sinun täytyy hyväksyä ja ymmärtää kyseiset ehdot. Joiku Booking ei ole vastuussa jos palvelun tai tuotteen varaamisessa, käytössä, toteutuksessa tai toimituksessa syntyy ongelmia.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokaupasta ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin myyjän toimitusehtoihin.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

  • Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  • Innova 2
  • Lutakonaukio 7
  • 40100 Jyväskylä
  • Puhelin: 0207 181830
  • www.paytrail.com

Tilaus- ja maksuvahvistus

Saat sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • Tilauksen tuotelistauksen
  • Laskun loppusumman
  • Veroerittelyn

Saat Paytrail Oyj:ltä maksuvahvistuksen, jossa on kerrottu maksun summa, maksutunnus sekä päivämäärä. Ole ensisijassa yhteydessä myyjään mikäli sinulla herää kysyttävää maksutapahtumaan liittyvissä asioissa. Voit olla myös yhteydessä Paytrailiin (020 718 1830 / [email protected]).